Theater nieuws Friesland


Bent u nieuwsgierig naar het laatste theater nieuws in Friesland op het gebied van theaters en voorstellingen en de rest van het land? Dan zit u hier goed! Op onze website plaatsen wij het laatste nieuws van de theaterwereld. Waar uw interesses ook naar uit gaan, wij bieden u interessante nieuwtjes. Wilt u weten of er al een hoofdrolspeler is gecast voor die nieuwe voorstelling waar u met smart op zit te wachten? Of bent u benieuwd of er in Friesland nog leuke nieuwe voorstellingen in première gaan? Voor dit nieuws en meer kunt u terecht op onze website!

Bekijk alle theaternieuws in Friesland

Nieuws over de voorstellingen

Zoekt u nieuws over de nieuwe voorstelling van Bos Theaterproducties? Bent u benieuwd welke voorstellingen van Albert Verlinde Entertainment er komend seizoen in première gaan? Of wilt u weten wie de nieuwe hoofdrolspeler wordt in de nieuwste musical van Stage Entertainment?U leest het op onze website!

Nieuws over de theaters in Friesland

Ook kunt u bij ons terecht als u nieuws zoekt over specifieke theaters in bijvoorbeeld Friesland. Is er een extra voorstelling van het nieuwe cabaretstuk van Bert Visscher gepland in Theater Sneek? Gaat er een nieuwe dansvoorstelling in première in het Posthuis Theater in Heerenveen? Ook voor andere mededelingen in de theaterwereld bent u hier op de juiste plek. Vindt er bijvoorbeeld binnenkort een awarduitreiking plaats of is er een grote inzamelingsactie voor een goed doel? U leest het hier als eerste!